Op school

HINDERNISSENPARCOURS

* OP SCHOOL

Bewegingstuin

Bewegingstuin op je basisschool


Wil je eens wat anders tijdens de lessen lichamelijke opvoeding, dan plaatsen we bij jullie in de turnzaal een echte reis rond de wereld.


Deze avontuurlijke reis bestaat uit een heus hindernissenparcours rond 6 torens.


Kracht, evenwicht, lenigheid, behendigheid, coördinatievermogen, … komen zonder twijfel in al hun vormen aan bod bij het overwinnen van de hindernissen.


Er zijn 8 vertrekpunten op het parcours. Volg dan de pijlen, ga van niveau 0 naar 1 en van 1 naar 2. Overbrug de verschillende hindernissen:

Hangbrug, nettenbrug, evenwichtsbalk, indianenbrug, schommelbrug, balkenbrug, ladderbrug, glijbanen, ladders, ...


Dit hindernissenparcours kan voor een week of meer op je school opgebouwd worden. Gedurende 5 schooldagen kunnen alle klassen de vele hindernissen ontdekken in de eigen turnzaal.


Doelgroep:
Het project is geschikt voor leerlingen van het basisonderwijs en voor de leerlingen van het Buitengewoon lager onderwijs.


Prijs:
Voor één periode 425 € (in de prijs inbegrepen : alle gebruik materiaal, 3 monitoren voor opbouw en afbraak van het parcours).


Hoe inschrijven:

https://www.moev.be/activiteiten/bewegingstuin en inloggenTarzan op school

Tarzan parcours op je school


Wil je eens wat anders tijdens de wintermaanden?


Beschik je over een ouderwetse turnzaal (zo één met uitschuifbare balken, touwladders, touwen, kaders,…), dan bouwen wij deze om tot een echt junglepark. We hangen er netten, balken, bruggen, trechters,… . Zo krijg je in je zaal een uniek mini-hindernissenparcours.


Dit hindernissenparcours kan voor een week of meer op je school opgebouwd worden. Gedurende 5 schooldagen kunnen alle klassen de vele hindernissen ontdekken in de eigen turnzaal.

 

Doelgroep

Het project is geschikt voor leerlingen van de derde graad basisonderwijs, voor de leerlingen van het secundair onderwijs en voor de leerlingen van het Buitengewoon secundair onderwijs.


Prijs

Voor één periode 525 euro


Hoe inschrijven: 

https://www.moev.be/activiteiten/tarzan en inloggen

Praktisch


  • Het hindernissenparcours kan opgebouwd worden van september tot eind februari.
  • Je huurt het materiaal voor een periode van 1 week. De eerste dag (bijvoorbeeld maandag) bouwen wij op. Daarna kan je  5 schooldagen lang uitleven op het parcours. De volgende dag (dinsdag) komen wij het materiaal halen.


Foto's bewegingstuin

Foto's tarzan